SUA - Circuit Coasta de Vest  (16zile/14nopti)

          

 ATENTIE : Pachetul turistic se vinde DOAR per camera dubla sau in regim de camera single.

- DATORITA SCHIMBARILOR FRECVENTE DE ORAR, DATA DE PLECARE  POATE SUFERI MODIFICARI DE 1-2 ZILE .

- LA MOMENTUL SOLICITARII  D-VOASTRA , SE VA VERIFICA SISTEMUL ONLINE PENTRU A  STABILI DACA EXISTA SAU NU MODIFICARI PE ACEST PACHET.(pret/orar avion/data de plecare). RELATII SAU REZERVARI : 0236469833  sau via email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Plecare:  03 octombrie  2024 . Pret: de la 3299 euro/persoana 

Ziua 1. București – Los Angeles

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Los Angeles. Sosire în SUA, transfer și cazare la Hotel Four Points Sheraton Westside sau similar în zona Los Angeles.

Ziua 2. Los Angeles – San Diego

Mic dejun. Tur de oraș panoramic în Los Angeles cu opriri la: Sunset Boulevard, Hollywood (Grauman’s Chinese Theatre si Walk of Fame), Beverly Hills, Rodeo Drive, El Pueblo, Olvera Street.  După-amiaza, plecare spre San Diego. Tur de oras in San Diego cu opriri în Cartierul Gaslamp, Cartierul Istoric din San Diego (Old Town), Embarcadero si Parcul Balboa.  Seara, cazare la hotel Best Western Bayside Inn sau similar în zona San Diego.

Ziua 3. San Diego – Laughlin

Mic dejun. Excursie la Parcul Național Joshua Tree, situat între Deșerturile Mojave și Colorado. Transfer și cazare în zona Laughlin la hotel Tropicana sau similar. 

Ziua 4. Laughlin

Mic dejun. Excursie la Barajul Dam Hoover. Barajul Hoover este una dintre cele mai impresionante structuri artificiale din Statele Unite. După amiază întoarcere la hotel.

Ziua 5. Laughlin - Route 66 – Grand Canyon – Flagstaff

Mic dejun. Se traversează Route 66 cu mici opriri pe traseu. După-amiază sosire și vizită la Marele Canion. Marele Canion sau Marele Canion al fluviului Colorado, reprezintă un canion foarte lung, sinuos și adânc săpat de fluviul Colorado din Statele Unite ale Americii într-un platou înalt, Platoul Colorado. Opțional* plimbare cu elicopterul asupra Marelui Canion. Seara transfer și cazare la hotel Days sau similar în zona Flagstaff.

Ziua 6. Flagstaff - Monument Valley – Page

Mic dejun. Transfer și vizită la Monument Valley, regiune faimoasă pentru relieful deșertic cu formațiuni stâncoase bizare. Opțional, plimbare cu mașină 4x4*. Seara, cazare la hotel Best Western View of Lake Powell sau similar în zona Page.

Ziua 7. Page - Canioanele Bryce

Mic dejun. Plecare spre Parcul National Bryce, un parc național situat în partea de sud-vest a statului Utah, SUA. Pe teritoriul parcului se află canionul, care de fapt nu este un canion veritabil, ci mai degrabă un amfiteatru natural. In anul 1924 este declarat monument al naturii, și în 1928 a fost declarat parc național. Astazi veti petrece o zi intrega in parc. Cazare la hotel Best Western Ruby’s Inn sau similar în zona Bryce.

Ziua 8. Bryce – Zion  - Las Vegas

Mic dejun. Se pleaca catre Las Vegas. Pe drum oprire în Parcul National Zion. Parcul Național Zion este localizat în sud-vestul Statelor Unite ale Americi. Creat în 1919 Zion este cel mai vechi parc național cât și cel mai vizitat (acesta are peste 3 milioane de vizitatori pe an). Sosire seara în Las Vegas. Opțional* seara tur de oraș panoramic – Las vegas by night. Cazare la hotel Gold Coast & Casino sau similar în zona Las Vegas.

Ziua 9. Las Vegas

Mic dejun. Zi libera in Las Vegas. Seara, cazare la hotel în zona Las Vegas.

Ziua 10. Las Vegas - Death Valley – Bakersfield

Mic dejun. Transfer spre Death Valley pentru vizita, zona cu cea mai joasă altitudine din America de Nord și care deține recordul pentru cea mai mare temperatură înregistrată din lume (+56°C). Transfer spre Bakersfield. Cazare la hotel Hilton Garden Inn sau similar în zona Bakersfield.

Ziua 11. Bakersfield - Parcul Național Yosemite – Modesto

Mic dejun. Se vizitează Parcul Național Yosemite, inclus în Patrimoniul UNESCO. Este un parc național aflat în regiunea central - estică a statului american California, la aproximativ 300 km est de San Francisco. Parcul cu o altitudinea între 400 și 4000 m deasupra nivelului mării dispune de o flora și o faună bogată. Cazare la hotel Best Western Palm Court Inn sau similar în zona Modesto.

Ziua 12. Modesto - San Francisco

Mic dejun. Plecare spre San Francisco. Sosire și tur de oraș panoramic, cu opriri la Union Square, Centrul Civic, Twin Peaks, Parcul Golden Gate si Podul Golden Gate. Seara, cazare la Holiday Inn Express Fisherman’s Wharf sau similar în zona San Francisco.

Ziua 13. San Francisco - Monterey – Carmel by The Sea – Buellton

Mic dejun. Deplasare spre Peninsula Monterey, zonă de coastă cu plaje lungi și stânci abrupte, apoi spre Carmel by The Sea. Seara, transfer și cazare la hotel Sideways Inn sau similar în zona Buellton.

Ziua 14. Buellton - Santa Barbara – Los Angeles

Mic dejun. Plecare spre Los Angeles, cu oprire la Santa Barbara. In Santa Barbara se vor vizita: Sterns Wharf, The Funk Zone si Tribunalul. Sosire in Los Angeles si cazare la hotel Four Points Sheraton Westside sau similar în zona Los Angeles.

Ziua 15. Los Angeles – Bucureşti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni.

Servicii incluse:
  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Los Angeles- Bucuresti
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
  • Taxe de aeroport
  • Transport cu autocarul modern pe tot parcursul circuitului
  • Cazare 14 nopți în camară dublă, în hoteluri de 3 stele
  • Mic dejun
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Intrarile in parcurile nationale mentionate in pachet

Servicii optionale:

Plimbare cu elicopterul deasupra Marelui Canion (se organizeaza in functie de conditiile meteo)

Plimbare cu mașină 4x4*  in Monument Valley

Tur de oraș panoramic – Las vegas by night

Servicii Neincluse:

Taxa de viza pentru Statele Unite ale Americii

Bacsis ghid si sofer local aprox 8 EUR pers/zi (se achita local obligatoriu)

Asigurare medicala si storno

Alte informații:

informatii generale despre obținerea vizei (Nonimigrant visa) https://ro.usembassy.gov/

formular online în limba engleza (DS-160) completat pe site-ul https://ceac.state.gov/genniv/ 

fotografie în format electronic realizată în ultimele șase luni, color, pe fundal alb, format JPEG, cu rezoluția între 600 și 1200 pixeli şi de 240KB

plata taxei de viza în valoare de 160$ (echivalentul în lei) la orice sucursala a Băncii Transilvania. Plata se face în baza unui formular pe care îl veți descărca de pe adresa http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp (valabil 3 zile de la data descărcării) programarea interviului la ambasadă

Nota:

*Hotelurile  din Statele Unite  nu sunt oficial clasificate pe stele. Pentru o mai buna orientare, am realizat o clasificare a acestora  în urma  review-urilor  turiștilor dar și a dotărilor de care beneficiază unitatea de cazare.

Conditii de inscriere:
- Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele MONTANA TRAVEL este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
- Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
- Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.

Conditii de inscriere:
- La inscriere se achita un avans minim de 20% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare;
- Diferenta de 80% se achita cu pana la 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.

Conditii de anulare:
- 20% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare;
- 100% penalizare pentru anularea cu 29 – 0 zile inainte de plecare sau no-show.

Conditii de calatorie in Statele Unite ale Americii
 Ultima actualizare: 23-01-2024 14:17:16

Intrarea cetăţenilor români pe teritoriul SUA se poate face numai în baza unei vize însoțită de pașaportul valabil.

Turistul este responsabil să deţină documente valabile pentru călătorie şi să aplice pentru obţinerea vizei înainte de începerea călătoriei.

Conditii de călătorie - sursa: https://www.mae.ro/travel-conditions/3749  

Toate datele pentru obtinerea vizei pentru Statele Unite ale Amercii se pot gasi pe site-ul: https://ro.usembassy.gov/ro/visas-ro/nonimmigrant-visas-ro/ ,  (se aplica pentru Nonimigrant Visa).

Deţinerea unei vize valabile nu garantează intrarea pe teritoriul acestui stat. La punctul de frontieră va avea loc un scurt interviu, în urma căruia ofiţerul poliţiei de frontieră poate returna un cetăţean care nu oferă suficiente garanţii că nu se va abate de la scopul vizei sau a duratei de şedere în acest stat.


Tipărire   Email