PROGRAM 2023 "MARCA MONTANA"  

PRIMIM CARDURI DE VACANTA

                                          

                     REVELION PE TARAMUL LUI HERCULE (4zile)

   Statiunea Baile Herculane are o istorie indelungata, numeroasele  descoperiri  arheologice demonstreaza existenta oamenilor  pe aceste meleaguri inca din Epoca Paleolitica. In timpul celor aproape 165 de ani de dominare romana in Dacia, statiunea Herculane era cunoscuta in Imperiul Roman, amenajarile in stanca demonstrand ca aici veneau reprezentantii  aristocratiei  romane, locul fiind un centru de relaxare al Imperiului.  Aici au fost descoperite sase statuete dedicate zeului Hercules, dupa care a primit denumirea statiunea, atestata documentar inainte de 153 era noastra, cu denumirea de "Ad aquas Herculis sacras", este cea mai veche statiune din Romania. 

      Plecare din Galati/Braila: 30 decembrie 2023

Ziua 1 |30 decembrie|:Galati/Braila-Buzau-Ploiesti- Craiova- Turnu Severin- Baile Herculane.

Plecare din fata Agentiei de Turism Montana, ora 06:00.Sosire in cursul serii. ā€œWelcome Drinkā€ , bautura de primire .Cina si cazare Hotel Golden Spirit 3* - Baile Herculane.

Ziua 2 |31 decembrie|:Serbia: piciorul Podului lui Traianā€ si orasul Kladovo si Drobeta Turnu Severin

Mic dejun.OPTIONAL: Se pleaca spre KLADOVO.Se trece frontiera pe la vama Portile de Fier I ( trecerea in SERBIA se face pe baza cartii de identitate).Pe malul sarbesc se viziteaza apoi ramasitele ā€œPodului lui Traianā€ (piciorul podului ,de piatra si  caramida ), mareata constructie de acum doua mii de ani.  Timp liber in orasul Kladovo , cu plimbare pe faleza Dunarii, care-ti permite sa vezi malul romanesc si orasul Drobeta Turnu Severin. Sugestie: puteti vizita si Cetatea Fetislam ā€œPortile Islamuluiā€(fortificatie din sec. 16, situata la 350m de centru).Dupa-amiaza, ne  intoarcem in Romania si poposim 1,5h in Drobeta Turnu Severin, zona centrala : Parcul Rozelor, Monumentul Eroilor,Fantana Cinetica , Cetatea Medievala a Severinului. Sosim la hotel, timp pentru relaxare si pregatire pentru petrecere. Cina Festiva de REVELION, cu muzica LIVE si open bar si cazare Hotel Golden Spirit 3* - - Baile Herculane.

                                LA MULTI ANI  2024 !!

Ziua 3 |01 ianuarie 2024 |: Petrecere cu DJ , de Sf. Vasile

  Brunch ( mic dejun , tarziu). Timp liber pentru relaxare ,rasfat  la jacuzzi salin, sauna, bazin cu apa termosulfuroasa sau pimbare pana in partea veche a statiunii, la Statuia lui Hercule.Cina Festiva, cu open bar si muzica DJ  de Sf Vasile.  Cazare Hotel Golden Spirit 3* -Baile Herculane.

Ziua 2 |02 ianuarie|:Baile Herculane ā€“ Manastirea Dealu ā€“ Braila/Galati.

Mic dejun.Plecam spre casa. Oprire la Manastirea Dealu ,ce impodobeste patrimoniul cultural romanesc, numarandu-se printre cele mai vechi ctitorii domnesti (important locas de rugaciune, puternic centru de arta si de cultura, ce a jucat un rol de seama pe scena istoriei Tarii Romanesti). Pronaosul bisericii adaposteste mormantul lui Radu cel Mare si racla cu capul lui Mihai Viteazul. Ne continuam drum catre casa. Sosire  aprox. Ora 22:00, in functie de trafic.                      

                                                                                                                                                                            Grup minim 40 persoane.                                                                                                   

                  Pret:  2350 lei/persoana

           PRETUL INCLUDE:

- transport autocar , clasificat international

- 3 nopti cazare Hotel Golden Spirit 3* cu mic dejun

- 30 decembrie ā€“ check-in, welcome drink , cina

- 31 decembrie ā€“ mic dejun , CINA FESTIVA DE Anul Nou, cu muzica LIVE si open bar  

- 1 ianuarie ā€“ brunch  si  CINA FESTIVA de Sf Vasile , cu DJ si  open bar.

- BONUS : ACCESS JACUZZI SALIN(cu programare), SAUNA si BAZINELE CU APA TERMOSULFUROASA.

- insotitor de grup, din partea agentiei Montana.

- bauturile non-alcoolice, apa plata,carbogazoasa,suc,tuica,vin.incluse patiserie dulce/sarata si bauturi locale disponibile la mese .
 ***Mesele se servesc in sistem bufet suedez (exceptie cinele speciale, care vor fi set-meniu)

        PRETUL NU INCLUDE:

- Biletele de intrare la obiectivele turistice si de cult , si nici ghizii pentru acestea.

- OPTIONAL ā€“  Excursie SERBIA si Drobeta Turnu- Severin ā€ = aprox.85 lei /persoana.

  

  Cazarea in Statiunea Baile Herculane este intr-un cadru minunat,la Hotel Golden Spirit 3*,amplasat in centrul statiunii Baile Herculane, chiar pe malul raului Cerna, atat barul cat si cele 2 terase ce apartin hotelului , beneficiind de o priveliste minunata. De la receptie,turistii au posibilitatea sa achizitioneze si pachete pentru refacere si remodelare : masaj relaxant/anticelulitic, impachetari corporale ,masaj facial, masca facial, gomaj, sauna si masaj pe pat cu pietre de jad.

     IMPORTANT:

1.Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single.Cei care doresc in mod special sa stea singuri in camera, suplimentul este de 1150 lei/persoana.La inscriere se va achita un avans de minim 500lei/persoana . Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii . In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalizarilor de 100%..

2.Locurile in autocar se atribuie in ordinea inscrierii.       

Conditii  de retragere: 

  • 40 % din preÅ£ul pachetului, dacă renunÅ£area se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
  • 100% din preÅ£ul pachetului, dacă renunÅ£area se face in intervalul 39-0 zile inainte de plecare/intrare.

Tipărire   Email